Med en konstruktion som är testad utöver det vanliga.

En Linjett är ett långsiktigt kvalitetsarbete och sommaren 2014 provseglades prototypen på såväl  kappseglingar som under semester. Detaljer har korrigeras och vidareutvecklas och nu presenterar vi stolt Linjett 43 för första gången på den flytande båtmässan ”Allt på Sjön”.

Även den höj- och sänkbara kölen har testats skarpt vid ett flertal grundstötningar med endast ytliga skador på bulben som följd (se testet här ->) Kölen har ett flexibelt djupgående mellan 1,90- 2,45 m, allt för tillgänglighet i skärgården och optimal segling.

Linjetterna har linjerna gemensamt, men under däck sker underverket.

Linjett 43 har en underbar volym vilket innebär att det mesta också är möjligt. Välj mellan soffor, fristående fåtöljer, hur navigationsbordet ska placeras, var du vill ha teven. Allt är möjligt. Nästan.

Inredningen är Linjettens adelsmärke. Det är här årtionden av upparbetad erfarenhet och kunskap om trä får sin praktiska utformning. Det är här du kan påverka, göra verklighet av dina idéer och funderingar.

Den mattlackerade mahognyn ger ett sobert intryck och en slitstark yta som står sig i flera decennier. Dubbla skylights och stora fönster ger ljus och rymd i salongen. Fönster i friborden ger en härlig vy över skärgården från salong såväl som hytter.

Kom och reflektera med oss på båtmässan ”Allt på Sjön” 28-30 augusti i Gustavsberg.