Begagnade Linjetter till salu

Är du på väg att köpa segelbåt?

När våra Linjettägare börjar fundera på att sälja sin segelbåt är vi oftast först att bli informerade.
Hittar du inte din modell av Linjett just nu så hör av dig i alla fall info@linjett.se. Kanske vet vi någon som funderar på att byta till större/mindre modell.

Förmedling genom Rosättra Båtvarv innebär:

  • Alla våra förmedlingsbåtar är besiktigade av våra experter och levereras med en utförlig varudeklaration. Det ger en extra trygghet eftersom vi byggt båten från början.
  • Vi är medlemmar i Sweboat – Båtbranschens Riksförbund och använder deras i samarbete med Konsumentverket framtagna avtal.
  • Vid förmedling gäller Konsumentköplagen som ger dig som köpare ett tryggare båtköp vad gäller eventuella fel och brister som visar sig efter köpet.
  • Vi är ett fullservicevarv och erbjuder vår hjälp och kunskap efter köpet med service, uppdateringar båtplats och förvaring.

Vill du sälja din Linjett?

När det är dags att sälja din Linjett kan vi erbjuda förmedling.
Kontakta oss så berättar vi mer

Vinterförvaring och underhåll

Att din segelbåt tas om hand och får service av någon som känner den lika bra som du själv, är en unik tillgång för dig som Linjettägare. På Rosättra är den en självklarhet sedan generationer.

Vi känner din segelbåt utan och innan. Det gör att vi kan utföra rätt service och underhåll till mycket konkurrenskraftiga priser. Och till en kvalitet som ingen annan kan erbjuda. Rosättra Båtvarv tar ansvar under hela segelbåtens livslängd och tar hand om den så länge och i den omfattning du vill.

Vårt mål är att erbjuda samtliga Linjettägare möjlighet till vinterförvaring samt service efter önskemål hos oss på Rosättra. En ny hangar för vinterförvaring stod klar 2014. Därmed har vi nu totalt 12 000 kvm under tak med plats för över 250 Linjetter.

Allt för att ge dig ett enkelt båtägande!

Senaste nytt

Jobba hos oss!

maj 29th, 2018|0 Comments

Just nu söker vi flera tjänster, så som  Yrkeskunnig Marinmekaniker, elektriker, servicetekniker och Laminerare samt Arbetsledare Service. Rosättra Båtvarv är Sveriges äldsta båtvarv. Idag ett modernt varv med hög kompetens att skapa högklassiga, vackra och välseglande segelbåtar [...]

Begagnade segelbåtar till salu!

april 27th, 2018|Kommentarer inaktiverade för Begagnade segelbåtar till salu!

Just nu har vi flera begagnade Linjett segelbåtar till salu När våra Linjettägare börjar fundera på att sälja sin segelbåt är vi oftast först att bli informerade.  Just nu har vi flera modeller till förmedling. [...]

Provsegling och test av Linjett 43!

mars 20th, 2018|Kommentarer inaktiverade för Provsegling och test av Linjett 43!

Äntligen, nu är testet publicerat! Hösten 2017 fick vi besök av tyska tidningen Yacht som provseglade Linjett 43. Och vilket test, vi är naturligtvis otroligt tacksamma för så fina ord om Linjett 43! Här [...]

”Investera i klassisk design”

Den som vill göra en bra båtinvestering ska sikta in sig på välkända skandinaviska båtar. Privata Affärer guidar i varumärkesflottan – och visar vägen till ditt bästa köp. Läs mer ->

”Kvalitetsbåt från ostkusten”

Trots att varvet har funnits i långt mer än hundra år var Rosättra Båtvarv länge en väl förborgad hemlighet. Numera talar båtfolk på Ostkusten med stor respekt om Linjetterna.- ”Det är fina båtar”. Läs mer ->

”Rosättra – Drömfabrik som satsar på framtiden”

En Linjett är många skärgårdsseglares dröm. Den byggs exklusivt för att passa farvattnen i Östersjön. Läs mer ->