Just nu har vi flera begagnade Linjett segelbåtar till salu

När våra Linjettägare börjar fundera på att sälja sin segelbåt är vi oftast först att bli informerade.  Just nu har vi flera modeller till förmedling.
Hittar du inte din drömmodell av Linjett just nu så hör av dig i alla fall till info@linjett.se. Kanske vet vi någon segelbåt på ingång där ägaren funderar på att byta till större/mindre modell.

Vårt mål är att erbjuda samtliga Linjettägare möjlighet till vinterförvaring samt service efter önskemål hos oss på Rosättra. En ny hangar för vinterförvaring stod klar 2014. Därmed har vi nu totalt 12 000 kvm under tak med plats för över 250 Linjetter.

Allt för att ge dig ett enkelt båtägande!

Här hittar du dom segelbåtar vi har till förmedling just nu ->

 

Förmedling genom Rosättra Båtvarv innebär:

  • Alla våra förmedlingsbåtar är besiktigade av våra experter och levereras med en utförlig varudeklaration. Det ger en extra trygghet eftersom vi byggt båten från början.
  • Vi är medlemmar i Sweboat – Båtbranschens Riksförbund och använder deras i samarbete med Konsumentverket framtagna avtal.
  • Vid förmedling gäller Konsumentköplagen som ger dig som köpare ett tryggare båtköp vad gäller eventuella fel och brister som visar sig efter köpet.
  • Vi är ett fullservicevarv och erbjuder vår hjälp och kunskap efter köpet med service, uppdateringar båtplats och förvaring.