Brinner du för båtar och har en stark kvalitetskänsla?
Välkommen till Rosättra Båtvarv!

Marinmekaniker/elektriker/servicetekniker
Arbetet innefattar nyproduktion såväl som service av segelbåtar inom yrkesområden som elektronik, vvs och motor samt övriga tillbehör. Minst 3 års erfarenhet alternativt utbildning inom yrket eller liknande arbete krävs för rollen. För rätt person så finns stor frihet i arbetet kombinerat med kompetenta och glada medarbetare.

Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel(a)linjett.se, 0176-766 64

Snickare/Lackerare
Finsnickare eller maskinsnickare alternativt ytbehandlare/lackerare, som skall kunna hantera självständigt arbete under ansvar. Minst 3 års erfarenhet alternativt utbildning inom yrket. Här krävs en vilja att utveckla sig själv och sin kunskap om trä och dessa egenskaper ihop med konstruktionen i våra båtar. Stora utmaningar finns inom området och vi skall ligga i framkant med hög kompetens rörande marint snickeri och ytbehandling under de närmaste åren. För rätt person så finns stor frihet i arbetet kombinerat med kompetenta och glada medarbetare

Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel(a)linjett.se, 0176-766 64

Välkommen med din ansökan!

Om Rosättra
Vi är ett modernt båtvarv med 127 åriga traditioner och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med moderna metoder och tar även hand om dessa under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster ökar och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus. 
Samtliga personer som arbetar på Rosättra Båtvarv behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra med som krävs. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.